Over Magsy

Ons principe si kwaliteits- producten te produceren die het niet onder andere producten doen en die tot uw tevredenheid zullen dienen.

Vestigingen MAGSY

We hebben vestigingen in Duitsland, Polen, Slowakije, Bulgarije, Roemenië, VS geopend. In andere Europese landen hebben we een handelsvertegenwoordiging.

Certificaten

We kunnen u garanderen dat we uit topmaterialen produceren en dat onze producten aan topkwaliteitseisen voldoen.

Testen van magneten

We kunnen ook de scheurkracht (en desgewenst ook magnetische inductie) van uw magneten, magnetische lenzen, hefmagneten en andere magnetische installaties meten.

Waarom is het de moeite waard om met Magsy, s. r. o. samen te werken?

We verkopen magneten en magnetische filters met kwaliteitscertificaten

Vanaf 10 augustus 2006 zijn we houder van het ISO 9001 certificaat. Daarom kunnen we garanderen dat we topkwaliteitmaterialen gebruiken en dat onze producten aan de eisen van de hoogste kwaliteit voldoen, op een schone werklocatie door gekwalificeerde medewerkers volgens standaarddocumentatie vervaardigd zijn.

We produceren uitsluitend in Tsjechië

We vertrouwen in handigheid en ambachtelijke vaardigheid van onze medewerkers – metaalbewerkers, metaaldraaiers, frezers en lassers. Ons principe is kwaliteitsproducten te vervaardigen die de concurrentie aan kunnen en tot uw tevredenheid dienen.

We beschikken over eigen constructie- en ontwikkelingsafdeling

We zijn ervan overtuigd dat alleen een voortdurende ontwikkeling de juiste weg is naar het behouden van het competitief vermogen. Daarom kunnen we leunen op onze eigen constructie- en ontwikkelingsafdeling die uit ervaren en gemotiveerde medewerkers samengesteld is. Zo kunnen we gemakkelijk producten voorbereiden die aan uw verwachtingen voldoen

We exploiteren vestigingen in andere Europese landen

Om flexibel op uw wensen te kunnen reageren, hebben we vestigingen in Duitsland, Polen, Slowakije, Bulgarije, Roemenië en VS geopend. In andere Europese landen hebben we een handelsvertegenwoordiging.

We verkopen magneten en andere producten over de hele wereld

We zijn er trots op dat we een positie op buitenlandse markten hebben verworven. We zijn in staat om aan wensen van de meest veeleisende klanten te voldoen. Het is voor ons tegelijkertijd ook een verbintenis om de hoge kwaliteit van onze producten te handhaven.

We zijn sinds 2000 actief

MAGSY, s. r. o. is in november 2000 ontstaan. Haar oprichter en enige eigenaar is Jiří Němeček. Een oorspronkelijk klein bedrijf met en paar werknemers is uitgegroeid tot een stabiel succesvol bedrijf met tientallen werknemers met een degelijk achtergrond. Eind 2011zijn we naar nieuwe bedrijfsruimtes verhuisd die aan onze eisen op effectiviteit en arbeidscomfort voldoen.

We gaan aan elke klant maximaal tegemoet. We vervaardigen producten op maat. Contacteer ons voor de offerte van een scheider

Vestigingen Magsy, s. r. o.

Om flexibel op uw wensen te kunnen reageren, hebben we vestigingen in Duitsland, Polen, Slowakije, Bulgarije, Roemenië en VS geopend.

In andere Europese landen hebben we een handelsvertegenwoordiging.

Česká republika

MAGSY, s.r.o.
Holešovská 457
763 16 Fryšták
tel.: +420 577 220 497
www.magsy.cz

Slovensko

MAGSY SK, s.r.o.
ulica 1. mája 882/46
020 25 Púchov
tel.: +421 424 353 266
www.magsy.sk

Polska

Magsy Sp. z o.o.
ul. Nakielska 35
42-600 Tarnowskie Góry
tel.: +48 32 768 34 56
www.magsy.pl

Deutschland

MAGSY GmbH
Langer Kornweg 28
65451 Kelsterbach
tel.: +49 (0) 6107 985 67 25
www.magsy.eu

Bulgaria

Magsy Bulgaria EOOD
ul. Kjustendil 21
Sofia 1609
tел.: +359 2 859 9658
www.magsy.bg

România

S.C. MAGSY RO S.R.L.
Ferma 8
417331 Homorog, jud. Bihor
tel.: +4 0259 372 321
www.magsy.ro

Россия

ООО «МАГСИ»
Проезд Автоматики 10/3, офис 1
460048, г. Оренбург
+79 867 945 3911
www.magnity-magsy.ru

United States

MAGSY, INC.
12121 Wilshire Boulevard, Suite 525
Los Angeles, CA 90025
tel.: +1 619 488 1743
fax: +1 619 488 1937
www.magsy.us

Certificaten

Certificaat ISO 9001

We zijn ervan overtuigd dat alleen kwaliteitsproducten van topmaterialen tegenwoordig een kans op succes hebben. Daarom zijn we op 10 augustus 2006 certificaathouder geworden van ISO 9001. Daarom kunnen we garanderen dat onze producten aan topkwaliteitseisen voldoen en op een schone werklocatie door gekwalificeerde medewerkers volgens standaarddocumentatie vervaardigd zijn.

 

Certificaat van Machinebouwkundig Keuringsinstituut te Brno

Certificaat van Machinebouwkundig Keuringsinstituut te BrnoOnze hefmagneten worden door het Machinebouwkundig Keuringsinstituut te Brno gekeurd. Elke hefmagneet wordt vóór de verkoop afzonderlijk getest en wordt gezamenlijk met het certificaat met de opgegeven draagkracht geleverd. Elke hefmagneet voldoet aan de eisen van de richtlijn van het Europese Parlement en de Raad 2006/42/EG.

 

 

Keuringsprotocol

KeuringsprotocolBij elke scheider leveren we ook een keuringsprotocol dat bevestigt dat de scheider de magnetische inductietoets en scheurtoets met het vermelde resultaat heeft doorstaan. De magnetische inductietoets wordt door middel van een gaussmeter uitgevoerd en de scheurtoets op het testapparaat TZM2 volgens de in het protocol beschreven methode.

 

We gedragen ons milieuvriendelijk

Certificaat EKO-KOMWe zijn betrokken bij het systeem EKO-KOM en voldoen aan de wettelijke plicht van terugname en verwerking van afval van verpakkingen. We letten erop dat we tijdens de productie geen overbodige milieubelastende stoffen produceren.