Video

Scheidingsbak

De magnetische cilinder vangt de metalen op en de drukcilinder perst er de resten van de vloeistof uit. U kunt makkelijk zien hoeveel metalen vervuiling door de scheider opgevangen is.

 

Meer informatie over de magnetische scheider

Uitschuifbare magnetische scheider - UP

Dit type ven magnetische scheiders is bestemd vooral voor opvang van magnetisch vuil uit korrelige materialen met goede korreligheid.

 

Meer informatie over de magnetische scheider

Roterende magnetische scheider - MSVR

De magnetische buizen zijn op een door de elektromotor aangedreven roterende as bevestigd. De rotatiesnelheid kan gewijzigd worden afhankelijk van het type buizen en de hoeveelheid van het te scheiden materiaal.

 

Meer informatie over de magnetische scheider

Magnetische scheider boven de transportband - MS F

De nadruk ligt vooral op de hoge scheidingseffectiviteit (kracht en bereik van het magnetisch veld), bestendigheid van de scheider ook in veeleisende omstandigheden en betrouwbaarheid.

 

Meer informatie over de magnetische scheider

Magnetische trommel dubbeldeks - MBVD

De onderste trommel vangt metalen vuil van de transportband op, niet magnetische materialen lopen op de transportband door. De bovenste trommel neemt het metalen vuil van de onderste trommel over en strooit het in een aparte uitvoertrechter.Elke trommel heeft een zelfstandige motor en versnellingsbak.

 

Meer informatie over de magnetische scheider

Magneten voor textielfilters - MTF

Deze scheider wordt in een textielfilter geplaatst, waardoor de efficiency van de filtratie aanzienlijk verhoogd wordt en tegelijkertijd wordt de levensduur van de textielfilters verlengd. We vervaardigen de magnetische staven in gepolijste uitvoering, zodat ze makkelijk gereinigd kunnen worden. Het eind van de staaf is niet magnetisch, daarom kunnen de metalen er makkelijk van geveegd worden.

 

Meer informatie over de magneten voor textielfilters

Magneten voor vultrechters van persinstallaties - MDN UP

Magneet voor vultrechters van spuitpersen in verbeterde uitvoering, die in overeenstemming met uw eisen op maximaal efficiënte scheiding en arbeidsveiligheid ontwikkeld is. Een van zijn belangrijkste voordelen is met name dat de magneten in een plastic lichaam geplaatst zijn die de hele opening van de trechter omvat.

 

Meer informatie over de magneet voor vultrechters

Eddy current separator - MSNK

Deze scheider is vertegenwoordiger van een nieuwe generatie van magnetische scheiders. Hij kan non-magnetische metalen van magnetische metalen en overige non-metalen deeltjes scheiden. Tijdens het draaien van de magnetische cilinder ontstaan wervelstromen waardoor non-magnetische metalen in de magnetische cilinder geworpen worden.

 

Meer informatie over de magnetische scheider

Neodymiummagneten

Neodymiummagneten (NdFeB) zijn tegenwoordig de sterkste permanente magneten. Deze magneten hebben ook in kleine maten aanzienlijke kracht.

 

Meer informatie over de magneet

Gekleurde kantoormagneet

We vervaardigen gekleurde kantoormagneten in vijf kleuren de doorsnee is 15, 16, 20 en 26 mm, en ze zijn altijd 5 mm dik.

 

Meer informatie over de magneet

Magneet in plastic hulzen

Zeer sterke kantoormagneten in plastic hulzen. Ze zijn geschikt voor vastmaken van grote formaattekeningen. Ze kunnen tot 24 stuk A-4tjes vasthouden.

 

Meer informatie over de magneet

Magneet in metalen hulzen

Sterke kantoormagneten in metalen hulzen kunnen tot 15 vellen A-4 vasthouden. Dankzij hun ergonomische vorm zijn ze erg gebruikersvriendelijk.

 

Meer informatie over de magneet

Magneet in metalen hulzen - bewerking van de huls

Kijk hoe we metaalhulzen voor onze magneten verwaardigen.

 

Meer informatie over de magneet

Magnetische nummers

Elke verpakking bevat altijd drie sets van nummers en tekens. Magnetische nummers zijn een uitstekend hulpmiddel vooral voor jonge scholieren.

 

Meer informatie over de magnetische nummers

Magneti a clip

Magneti a clip sono dei magneti NdFeB molto forti in neodimio, rivestiti con uno strato di gomma, che protegge i magneti contro il danneggiamento.

 

Meer informatie over de magneet a clip

Waterdichte magneten met rubberen bekleding

Deze neodymiummagneten zijn volledig bekleed met een rubberlaag wat de volgende voordelen met zich meebrengt: waterdichtheid en bescherming tegen krassen.

 

Meer informatie over de magneet

Magnetische smiley

Zijn geschikt voor kindert- ekeningen die op een koelkast of een bord vastgemaakt kunnen worden zonder een koele indruk te maken.

 

Magnetische smiley kopen

Flexibel magnetisch bord

De folie kan met behulp van een zelfklevende laag op een onderliggende oppervlakte bevestigd worden.

 

Meer informatie over de flexibel magnetisch bord

Zelfklevende magnetische banden

Magnetische banden plakt u met behulp van de zelfklevende laag op elk willekeurig voorwerp dat u vervolgens op een magnetische oppervlakte vastmaakt.

 

Meer informatie over de magnetische banden

Magnetische labels

Magnetische labels worden meestal in de opslagregistratie of voor deuraanduiding toegepast. We leveren c-profielen in de breedte van 20, 30 en 50 mm.

 

Meer informatie over de magnetische labels

Magnetisch papier

Magnetisch fotopapier is in A4 formaat en kan zonder meer zowel in laserprinters als in inktprinters bedrukt worden. Magnetisch papier is eenvoudig snijdbaar en knipbaar.

 

Meer informatie over de magnetisch papier

Magnetische slide standaard

Magnetische slides worden in magazijnen gebruikt om vakken aan te duiden of in productie om productieprocessen aan te duiden.

 

Meer informatie over de magnetische slide

Magnetische slide met frame

De slide heeft een magnetische streep langs de hele omtrek van het frame. Documenten worden tegen stof en vervuiling beschermd.

 

Meer informatie over de magnetische slide

Magnetische slide met uitsparing

De slide heeft een magnetische streep langs de hele omtrek. Het papier in de slide kan gemakkelijk beschreven worden, zonder dat het uit de slide gehaald moet worden.

 

Meer informatie over de magnetische slide

Magnetische slide met gebogen rand

De slide heeft een vrije bovenrand, waarin een vel papier geschoven kan worden. De slide wordt vervolgens op een metalen oppervlakte vastgemaakt.

 

Meer informatie over de magnetische slide

Magnetische slide voor niet magnetische oppervlaktes

Deze magnetische slide is helemaal anders dan de tot nu toe bekenden. De slide heeft aan de achterkant een sticker, waardoor het ook aan niet magnetische oppervlaktes.

 

Meer informatie over de magnetische slide

Magnetische veger met NdFeB magneten

Deze houten kistjes zijn heel handig in verschillende productieprocedures, waar ze voor opslag van producten, halffabricaten kunnen dienen, om het proces beter te organiseren.

 

Meer informatie over de magnetische veger

Magnetische veger voor heftrucks

De veger is bestemd voor verzameling van metaalvervuiling (spanen, spijkers, slijpstof). Hij kan bij grootschalige schoonmaak toegepast worden. Deze veger is gemakkelijk op de vork van een heftruck te plaatsen.

 

Meer informatie over de magnetische vegers pro heftrucks

Magnetische veger voor heftrucks UP 2

Op grond van gebruikersfeedback hebben we een nieuwe magnetische veger voor de heftrucks ontwikkeld met een aanzienlijk uitgebreide werkoppervlakte en een makkelijke manier van demagnetiseren.

 

Meer informatie over de magnetische vegers pro heftrucks

Magnetische vegers voor luchthavens

Deze magnetische veger is bestemd voor het verzamelen van metaalvuil (spanen, spijkers, borstelharen van metalen borstels) op luchthavens. De vegers kan gemakkelijke op een voertuig met een trekinstallatie bevestigd worden.

 

Meer informatie over de magnetische vegers

Magnetische lenzen met stop en binnenschroefdraad

De speciale samenstelling van het magnetische circuit zorgt voor een maximale benutting van de magnetische kracht. De stalen huls versterkt aanzienlijk de adhesie van de magneet.

 

Meer informatie over de magnetische lenzen

Magnetische inspectiestaaf

Magnetische inspectiestaaf dient voor het testen van materialen op aanwezigheid van ferromagnetisch vuil.

 

Meer informatie over de magnetische inspectiestaven

Magnetisch winkelhaak

Magnetische winkelhaak bespaart tijd bij lassen van profielen. Instelbaar tussen 45°-90°(gradatie van 5°)

 

Meer informatie over de magnetisch winkelhaak

Magnetische spanenverzamelaar

De handmatige magnetische spanenverzamelaar wordt gebruikt voor verzameling van metaalvuil in metaalbewerking en slotenmakerijen.

 

Meer informatie over de magnetische spanenverzamelaar

Buigbare bergingsmagneet

Deze buigbare magneet is bestemd voor opvang en berging van metalen voorwerpen uit ontoegankelijke ruimtes, bv. achter meubels, in leidingen, in buizen etc.

 

Meer informatie over de bergingsmagneten

Uitschuifbare flexibele bergingsmagneet

De magneet bestaat uit twee delen: een vaste buis en een uitschuifbare buigbare hengel. De hengel wordt in de nodige lengte uitgeschoven en vastgemaakt. Daarna kan hij in de gewenste vorm gebogen worden. Aan het punt van de hengel bevindt zich een sterke neodymiummagneet.

 

Meer informatie over de bergingsmagneten

Flexibele automagneet

Het grootste voordeel van deze magneet is het uitschuifbare punt met magneet. Dit instrument kan dus moeiteloos tussen metalen voorwerpen bewogen worden zonder risico dat het aan die voorwerpen blijft vasthaken. Nadat het veer in het handvat ingedrukt wordt, wordt de magneet uitgeschoven om het nodige voorwerp vast te grijpen.

 

Meer informatie over de bergingsmagneten

Riemmagneet

Dit is een nuttig hulpmiddel voor ambachtslieden, klussers en reparateurs. U kunt de magneet met behulp van een klemmetje aan de achterkant aan uw riem vastmaken.

 

Meer informatie over de magneten voor klussers

Magnetische flessenopener

Met dit nuttige hulpmiddel kunt u in één beweging een fles openen en het dopje opvangen.

 

Meer informatie over de magneten voor klussers

Magnetisch schoteltje

Aan de buitenkant van de bodem van de schoteltjes zijn zeer sterke magneten, die alle voorwerpen in het schoteltje vasthouden en het schoteltje aan een metalen oppervlakte vastmaken.

 

Meer informatie over de magneten voor klussers

Magnetische mokhouder

Deze houder kan mokken of flessen houden en kan op een metalen oppervlakte vastgemaakt worden, bv. aan een koelkast, schapwand, deurpost of werkplaatskastje.

 

Meer informatie over de magneten voor klussers

Magnetische meetlat

De magnetische meetlat is één meter lang. Hij bevat rode en blauwe inkt die op de witte vinyloppervlakte goed bestand is tegen UV-straling.

 

Meer informatie over de magneten voor klussers

Houten kistjes

Deze houten kistjes zijn heel handig in verschillende productieprocedures, waar ze voor opslag van producten, halffabricaten kunnen dienen, om het proces beter te organiseren.

 

Meer informatie over houten kistjes

Magnetische knijpers

De magnetische knijper is heel sterk en kan tot 40 A4-vellen vasthouden.

 

Meer informatie over de magneten voor huishoudens

Magnetische lat en magnetische lenzen met haakje

Onze producten kunnen veelzijdig toegepast worden. Hier kunt u op eigen ogen zien dat een magnetische lat als sleutelhanger of kapstok gebruikt kan worden.

 

Meer informatie over de magnetische lat

Magnetisch controledeurtje met scharnier

De betegeling op het deurtje sluit aan de onliggende betegeling en het deurtje valt niet op. Het deurtje heeft aluminiumscharnieren en een vast aluminiumframe met hoge draagkracht die in het omgevende materiaal ingeschroefd kan worden.

 

Meer informatie over de magnetische badkuipdeurtjes

Kastmagneet

Het voordeel van dit type deurmagneet is de variabelle hoogte-instelling. De positie kan snel ingesteld worden en op die manier kunnen zelfs wat krommere deurtjes toch goed dichtgemaakt worden.

 

Meer informatie over de deurmagneet

Magnetische ontkalker

De magnetische ontkalker verandert de natuurkundige eigenschappen van zouten in het magnetische veld, heel simpel gezegd hij “verzacht” het water en beperkt aanzienlijk de kalkaanslag.

 

Meer informatie over de magnetische ontkalker

Magnetisch naamkaartje

De magneten zorgen ervoor dat het naamkaartje vastzit ook aan dikkere lagen textiel (t-shirts, overhemden, colberts, jacks). De magneten geven niet af. Het naamkaartje kan gemakkelijk verplaatst worden.

 

Meer informatie over de naamkaartje met magneet