Magnetische scheiders voor droge mengsels met automatische schoonmaak

Tweezijdige magnetische scheider pro droge mengsels (MSV PO)

Tweezijdige magnetische scheider pro droge mengselsDe magnetische scheider met automatische schoonmaak is bestemd voor opvang van magnetische vervuiling. We bieden drie types aan met de ingangsafmetingen van 250x250, 400x400 en 500x500 en met de capaciteit tot 150 t/h.

Schoonmaak van de magnetische scheider

Tweezijdige magnetische scheider pro droge mengselsHet principe van de schoonmaak bestaat daarin dat het materiaal door het middengedeelte van de magnetische scheider gestrooid wordt en telkens in geprogrammeerde intervallen wordt het opgevangen vuil in de linker- of rechtertrechter bij uitgang geloosd (zie de animatie hieronder). Een groot voordeel is dat tijdens de schoonmaak de doorstroom van materiaal niet afgebroken hoeft te worden.

We gaan aan elke klant maximaal tegemoet. We vervaardigen producten op maat. Contacteer ons voor de offerte van een scheider

Dit product wordt door ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Montage en service worden door onze vakkundig geschoolde technici uitgevoerd.

Animatie van de schoonmaak van de tweezijdige scheider

Animatie van de schoonmaak van de tweezijdige scheider

Eenzijdige magnetische scheider voor droge mengsels (MSV PO J)

Eenzijdige magnetische scheider voor droge mengselsDeze magnetische scheider is bestemd voor opvang van metalen magnetisch vuil. Hij is voorzien met zeer sterke neodymiummagneten. Dankzij de unieke schoonmaakmanier van buizen kan metalen vervuiling groten dan 5 mm gescheiden worden waardoor de tweezijdige scheider beschadigd zou kunnen worden. Een andere belangrijke factoor zijn de kleinere afmetingen.

Schoonmaak van de magnetische scheider

Eenzijdige magnetische scheider voor droge mengselsBij dit type scheider bestaat de automatische schoonmaak daarin dat het materiaal langs de zijkant van de scheider gestrooid wordt en telkens in het geprogrammeerde interval wordt de metalen vervuiling langs de andere kant naar de uitgangstrechter gebracht. De magnetische buizen worden gereinigd door verplaatsing van de roestvrijstalen buizen en verwijdering van de metalen vervuiling las de zijtrechter.

Verschuiving van magnetische buizen

 

We gaan aan elke klant maximaal tegemoet. We vervaardigen producten op maat. Contacteer ons voor de offerte van een scheider

Dit product wordt door ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Montage en service worden door onze vakkundig geschoolde technici uitgevoerd.

Animatie van de schoonmaak van de eenzijdige scheider voor droge mengsels

Animatie van de schoonmaak van de eenzijdige scheider voor droge mengsels

 

 

 

 

 

Eenzijdige magnetische scheider voor droge mengselsDeze magnetische scheider wordt bediend met behulp van pneumatische elementen FESTO en het schoonmaakproces wordt via de programmeerbare automaat PLC – SIEMENS gemonitoord.

 
-->

Overige types magnetische scheiders voor droge mengsels

Plaatmagneten
PlaatmagnetenPlaatmagneten zijn bestemd voor opvang van vuil uit licht doorlaatbare mengsels met minder goede korreligheid en grotere korrels, die door magnetische roosters niet vloeiend door zouden stromen.

Blokmagneten
Plaatmagneten voor boven een transportbandPlaatmagneten voor boven een transportband zijn bestemd voor opvang van kleine hoeveelheden magnetisch vuil uit licht doorlaatbare mengsels die op een transportband verplaatst worden.

Magneetscheider boven de transportband
Magnetický separátor nad pásový dopravníkDeze magnetische scheider is bestemd voor opvang van groter magnetisch vuil uit licht doorlaatbare mengsels die op een transportband verplaatst worden. Handmatige als automatische schoonmaak.

Trommelmagneet
Magnetische trommelDe trommelmagneet en cilindermagneet zijn bestemd voor opvang van metalen, magnetische deeltjes uit korrelige mengsels (non-ferrometalen, plastic brokken, afvalmengsels, kolen).

Magnetische cilinder
Cilindermagneet De cilindermagneet zijn bestemd voor opvang van metalen, magnetische deeltjes uit korrelige mengsels (non- ferrometalen, plastic brokken, afvalmengsels, kolen).

Magnetische staven
Magnetická tyčMagnetische staven zijn voorzien met zeer sterke NdFeB magneten. Dankzij de flinterdunne dekwand van de buis bereikt de magnetische kracht op de oppervlakte van de staaf 6000 en 7000 Gs!

Magneet voor vultrechter
Magneet voor vultrechter van persinstallatiesMagneten voor vultrechters van spuitpersen kunnen vooral in de plasticindustrie toegepast worden waar granulaire mengsels gebruikt worden.