Houten kindermagneten

Houten magneet Smiley

Houten magnetenSmiley is een houten bolletje met de doorsnee van 25 mm en een plaatje van “smiley” met een zeer sterke NdFeB neodymiummagneet met de doorsnee van 8 mm. Deze magneten worden in rode, groene, blauwe en gele kleur geleverd. Dankzij de kracht van  neodymiummagneet kunnen ze aan een magnetisch bord tot 7 vellen papier A4 vasthouden.

Deze magneten zijn geschikt bv. voor het vastmaken van kinderplaatjes aan de koelkast of aan een magnetisch bord, waar ze veel warmere indruk maken dan de klassieke zwarte magneet.

We leveren houten magneten afzonderlijk of in een verpakking van 8 stuk (2 stuk van elke kleur en inclusief een magnetische plint).

Houten magneet Beestje

Deze magneten zijn onder kinderen erg populair. We leveren diverse vormen (lieveheersbeestje, paardje, poesje, visje). Ze zijn met een zeer sterke neodymiummagneet voorzien.

Online verkoop van magneten

In onze webwinkel zult u zeker kiezen

Magneet kopen

 

Andere magneten

Neodymiummagneten

Neodymiummagneten NdFeB

Neodymiummagneten (NdFeB) zijn tegenwoordig de sterkste permanente magneten. Deze magneten hebben ook in kleine maten aanzienlijke kracht.

Samariummagneten

Samariummagneten SmCo

Magneten SmCo behoren tot de sterkste magneten. Hun groten voordeel is bestand zijn tegen hoge temperaturen. Die kunnen zelfs 300 °C bereiken.

AlNiCo magnet

AlNiCo magneten

AlNiCo magneet behoort tot zeer sterke magneten. Zijn groot voordel is zijn hoge warmtebestendigheid. Die kan zelfs 525 °C bereiken.

Ferrietmagneet

Ferrietmagneten

Ferrietmagneet is de zwarte magneet. Afhankelijk van de productieprocedure worden er isotope magneten en isotrope magneten onderscheiden

Kantoormagneten

Kantoormagneten

Kantoormagneten kunnen niet alleen op kantoor toegepast worden, maar ook op school of thuis. We verkopen gekleurde magneten en ook de vaak gebruikte ferrietmagneten.

Gecoate magneten

Gecoate magneten

De magneten zijn voorzien met een dunne PVC laag, waardoor ze geen scherpe randen hebben en de vastgemaakte voorwerpen niet vervuilen noch beschadigen.

Clipmagneten

Clipmagneten

Deze magneten zijn zeer sterke neodymiummagneten NdFeB met een rubberen laag, die ze voor beschadiging beschermt.

Waterdichte neodymiummagneten met rubberen bekleding

Waterdichte neodymiummagneten met rubberen bekleding

Deze neodymiummagneten zijn volledig bekleed met een rubberlaag wat de volgende voordelen met zich meebrengt: waterdichtheid en bescherming tegen krassen.