Clipmagneten

ClipmagnetenClipmagneten zijn zeer sterke neodymiummagneten NdFeB die met een rubberen laag voorzien zijn, zodat ze niet beschadigd kunnen raken.

Toepassing van clipmagneten

Deze magneten dienen bijvoorbeeld tot het vastzetten en fixeren van twee onafhankelijke voorwerpen, hengsels, grepen etc. Verder kunnen clipmagneten toegepast worden in werkplaatsen en magazijnen, waar u een eigen fixeersysteem voor gereedschap, messen, meetlatten kunt samenstellen. Clipmagneten trekken elkaar aan met een kracht van 17 N (ca 1,7 kg)!

Zelfklevende magneten

Zelfklevende clip magnetenVoor de toepassing van fixeermagneten bestel magneet met zelfklevende laag aan de ene kant, zodat de magneet eenvoudig en zeker opgeplakt kunnen worden ook op oneffen oppervlaktes.

Afmetingen van clipmagneten

  • doorsnee magneet - 15 mm
  • hoogte magneet - 5 mm
  • afmetingen rubberen deel - 40 x 20 mm

Online verkoop van magneten

In onze webwinkel zult u zeker kiezen

Clipmagneet kopen

Voorbeelden van toepassing van magneten

Andere magneten

Neodymiummagneten

Neodymiummagneten NdFeB

Neodymiummagneten (NdFeB) zijn tegenwoordig de sterkste permanente magneten. Deze magneten hebben ook in kleine maten aanzienlijke kracht.

Samariummagneten

Samariummagneten SmCo

Magneten SmCo behoren tot de sterkste magneten. Hun groten voordeel is bestand zijn tegen hoge temperaturen. Die kunnen zelfs 300 °C bereiken.

AlNiCo magnet

AlNiCo magneten

AlNiCo magneet behoort tot zeer sterke magneten. Zijn groot voordel is zijn hoge warmtebestendigheid. Die kan zelfs 525 °C bereiken.

Ferrietmagneet

Ferrietmagneten

Ferrietmagneet is de zwarte magneet. Afhankelijk van de productieprocedure worden er isotope magneten en isotrope magneten onderscheiden

Kantoormagneten

Kantoormagneten

Kantoormagneten kunnen niet alleen op kantoor toegepast worden, maar ook op school of thuis. We verkopen gekleurde magneten en ook de vaak gebruikte ferrietmagneten.

Gecoate magneten

Gecoate magneten

De magneten zijn voorzien met een dunne PVC laag, waardoor ze geen scherpe randen hebben en de vastgemaakte voorwerpen niet vervuilen noch beschadigen.

Waterdichte neodymiummagneten met rubberen bekleding

Waterdichte neodymiummagneten met rubberen bekleding

Deze neodymiummagneten zijn volledig bekleed met een rubberlaag wat de volgende voordelen met zich meebrengt: waterdichtheid en bescherming tegen krassen.