Magnetische vegers 1000 mm breed

Magnetische veger 1000 mm breedMagnetische vegers 1000 mm breed kunnen toegepast worden bij schoonmaak van groten oppervlaktes. Met deze vegers bespaart u de tijd en voorkomt u stofverstuiving bij vegen.  De veger heeft twee hendels, elke hendel kan afzonderlijk omhoog getrokken worden. Door het hendel van het bovengedeelte van de veger omhoog te trekken wordt het onderste gedeelte gedemagnetiseerd en het metaal valt eraf.

De veger is ook voorzien met een stander, waardoor hij makkelijker bedienbaar is bij de reiniging. De veger is voorzien me ferrietmagneten, desgewenst kan hij ook met zeer sterke neodymium NdFeb magneten geleverd worden.

Voordelen

  • breedte magnetisch vlak 1000 mm
  • makkelijk bedienbaar
  • eenvoudige reiniging
  • toepassing op verschillende oppervlaktetypes
  • verstelbare hoogte veger
  • compactheid (afneembare hendel)

Animatie schoonmaak

 

Online verkoop van Magnetische vegers

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magnetische veger kopen

Andere magnetische vegers

Magnetische veger met ferrietmagneten

Magnetische veger met ferrietmagneten

Magnetische vegers zijn bestemd voor verzameling van metaalvuil van vloeren (spanen, spijkers, slijpstof) in werkplaatsen, fabriekshallen en op parkeerplaatsen. Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Het model met wieltjes achterin is geschikt voor schoonmaak direct langs een machine of wand.

Magnetische veger met neodymiummagneten

Magnetische veger met neodymiummagneten

Magnetische vegers zijn bestemd voor verzameling van metaalvuil van vloeren (spanen, spijkers, slijpstof) in werkplaatsen, fabriekshallen en op parkeerplaatsen. Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Het model met neodymiummagneten is bij de schoonmaak zeer efficiënt.

Magnetische veger voor heftrucks

Magnetische veger voor heftrucks

De magnetische veger voor heftrucks kan gemakkelijk op de vork van een heftruck geplaatst worden. Hij is bestemd voor verzameling van metaalvuil op grote oppervlaktes. Hij is eenvoudig hanteerbaar.

Magnetische veger voor een trekhaak

Magnetische veger voor een trekhaak

Magnetische veger is bestemd voor opvang van metalen magnetische vervuiling – aanzienlijke verlaging van het risico van lekke banden. Zeer eenvoudig te bevestigen op een trekhaak van een auto, het metaal wordt automatisch opgevangen tijdens de rit.

Magnetische veger voor schoonmaakkarretjes

Magnetische veger voor schoonmaakkarretjes

Magnetickou metlu pro úklidové vozíky jednoduše umístíte na přední nebo zadní část úklidového vozíku. Je určena především ke sběru kovových nečistot na velkých plochách. S metlou se dobře manipuluje a jednoduše se čistí.

Magnetische vegers voor uitgestrekte oppervlaktes en luchthavens

Magnetische vegers voor uitgestrekte oppervlaktes en luchthavens

Deze magnetische veger is bestemd voor het verzamelen van metaalvuil (spanen, spijkers, borstelharen van metalen borstels) op luchthavens. De vegers kan gemakkelijke op een voertuig met een trekinstallatie bevestigd worden. Door het gebruik van deze magnetische veger wordt het voorkomen van ongewenste metalen voorwerpen op de start- en landingsbaan.