Magnetische handlingstaven

Magnetische handlingstaaf MMT 20 x 6

Magnetische handlingstaaf MMT 20 x 6Deze staaf is bestemd niet alleen voor manipulatie met platen. Hij vergemakkelijkt en versnelt het plaatsen en eruit halen van platen in en uit persen. Het risico van handblessures wordt verlaagd. Hnaden worden niet meer onder de kop van de pers gestoken. De staaf is voorzien met een zeer sterke neodymiummagneet NdFeB met de doorsnee van 20 mm.  .

Magnetische handlingstaaf MMT 20 x 6 Deze staaf is geschikt voor handling van lichte voorwerpen. Voor zwaardere voorwerpen is de hieronder beschreven magnetische handlingstaaf MMT 40 x 8 meer geschikt.

Magnetische handlingstaaf MMT 40 x 8

Magnetische handlingstaaf MMT 40 x 8Deze staaf is geschikt voor manipulatie met gebrande blikproducten. Omdat hij met een zeer sterke magneet van grote afmetingen (doorsnee 40 mm) voorzien is, kan de staaf ook voor zwaardere producten gebruikt worden.

Magnetische handlingstaven met SmCo magneten

Magnetická manipulační tyč MMT 40 x 8 Voor manipulatie met voorwerpen in hoge temperaturen hebben we de staven met warmtebestendige SmCo magneten voorzien. Deze magneten zijn bijna even zo sterk als NdFeb magneten, maar hun warmtebestendigheid bereikt 350 °C!

Online verkoop van hulpmiddelen

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magnetische handlingstaven kopen

Andere hulpmiddelen die het werk vergemakkelijken

Magnetische winkelhakenMagnetische winkelhaken
Magnetische winkelhaak bespaart tijd bij lassen van profielen. Hij kan toegepast worden bij lassen in rechte hoek, 45° of vlak.

 

Handmatige platenhandlingHandmatige platenhandling
Handmatige hefmagneet voor platen vergemakkelijkt het werk met blikplaten. De plaat kan gemakkelijke geschoven, gedraaid of anders behandeld worden.

 

Hefmagneten voor platen

Hefmagneten voor platen
Hefmagneten voor platen vergemakkelijken het werk met blikplaten en verbeteren arbeidsveiligheid.

 

Handmatige magnetische spanenverzamelaarMagnetische spanenverzamelaars
De handmatige magnetische spanenverzamelaar wordt gebruikt voor verzameling van metaalvuil in metaalbewerking en slotenmakerijen.

 

HandhefmagneetHandhefmagneet
De handhefmagneet vergemakkelijkt het werk met platen. Hij kan op brede schaal toegepast worden vooral in persinstallaties.

 

Magnetische platenscheidersMagnetische platenscheiders
Magnetische platenscheiders scheiden gemakkelijk opgestapelde blikplaten.

 

Magneet op staaf voor galvaniseringsinstallaties

Magneet op staaf voor galvaniseringsinstallaties
Magneet op staaf voor galvaniserings- en lakwerkplaatsen wordt gebruikt voor uithalen van onderdelen uit de tank.