Magnetische handlingstaven

Magnetische handlingstaaf MMT 20 x 6

Magnetische handlingstaaf MMT 20 x 6Deze staaf is bestemd niet alleen voor manipulatie met platen. Hij vergemakkelijkt en versnelt het plaatsen en eruit halen van platen in en uit persen. Het risico van handblessures wordt verlaagd. Hnaden worden niet meer onder de kop van de pers gestoken. De staaf is voorzien met een zeer sterke neodymiummagneet NdFeB met de doorsnee van 20 mm.  .

Magnetische handlingstaaf MMT 20 x 6 Deze staaf is geschikt voor handling van lichte voorwerpen. Voor zwaardere voorwerpen is de hieronder beschreven magnetische handlingstaaf MMT 40 x 8 meer geschikt.

Magnetische handlingstaaf MMT 40 x 8

Magnetische handlingstaaf MMT 40 x 8Deze staaf is geschikt voor manipulatie met gebrande blikproducten. Omdat hij met een zeer sterke magneet van grote afmetingen (doorsnee 40 mm) voorzien is, kan de staaf ook voor zwaardere producten gebruikt worden.

Magnetische handlingstaven met SmCo magneten

Magnetická manipulační tyč MMT 40 x 8 Voor manipulatie met voorwerpen in hoge temperaturen hebben we de staven met warmtebestendige SmCo magneten voorzien. Deze magneten zijn bijna even zo sterk als NdFeb magneten, maar hun warmtebestendigheid bereikt 350 °C!

Online verkoop van hulpmiddelen

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magnetische handlingstaven kopen

Andere hulpmiddelen die het werk vergemakkelijken

Magnetische winkelhaken

Magnetische winkelhaken

Magnetische winkelhaak bespaart tijd bij lassen van profielen. Hij kan toegepast worden bij lassen in rechte hoek, 45° of vlak.

Handmatige platenhandling

Handmatige platenhandling

Handmatige hefmagneet voor platen vergemakkelijkt het werk met blikplaten. De plaat kan gemakkelijke geschoven, gedraaid of anders behandeld worden.

Magnetische spanenverzamelaars

Magnetische spanenverzamelaars

De handmatige magnetische spanenverzamelaar wordt gebruikt voor verzameling van metaalvuil in metaalbewerking en slotenmakerijen.

Handhefmagneet

Handhefmagneet

De handhefmagneet vergemakkelijkt het werk met platen. Hij kan op brede schaal toegepast worden vooral in persinstallaties.

Magnetische platenscheiders

Magnetische platenscheiders

Magnetische platenscheiders scheiden gemakkelijk opgestapelde blikplaten.

Magneet op staaf voor galvaniseringsinstallaties

Magneet op staaf voor galvaniseringsinstallaties

Magneet op staaf voor galvaniserings- en lakwerkplaatsen wordt gebruikt voor uithalen van onderdelen uit de tank.

Bergingsmagneten

Bergingsmagneten

Bergingsmagneten zijn bestemd voor opvang en berging van metalen voorwerpen uit ontoegankelijke ruimtes.

Magnetische dekseltiller

Magnetische dekseltiller

U zet de dekseltiller aan de rand van het deksel en maakt het deksel los. Daarna sleept u het deksel opzij. Geschikt voor allerlei soorten toepassing van roosters optillen tot manipulatie met zware deksels.