Magneten op staaf voor galvaniserings- en lakinstallaties

Magneten op staaf voor galvaniserings- en lakinstallatiesMagneet op staaf wordt met name in galvaniserings- en lakwerkplaatsen gebruikt. Vaak wordt hij gebruikt voor het uithalen van onderdelen uit een tank of een moeilijk toegangbare plek. Daarom is het de magneet op staaf een uitstekende hulpmiddel voor galvaniserings- en lakinstallaties.

Der magneet op staaf is voorzien met een anisotroop ferrietmagneet. De magneet is vastgemaakt op een beweegbaar gewricht, zodat hij makkelijk te bedienen is. De handvat is van roestvrij staal gemaakt. De standaardlengte van de handvat is 2 meter, desgewenst kan de handvat langer zijn. Desgewenst kan de magneet op staaf met een zeer sterke neodymiummagneet voorzien worden.

Online verkoop van hulpmiddelen

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magneten op staaf kopen

Andere hulpmiddelen die het werk vergemakkelijken

Magnetische winkelhaken

Magnetische winkelhaken

Magnetische winkelhaak bespaart tijd bij lassen van profielen. Hij kan toegepast worden bij lassen in rechte hoek, 45° of vlak.

Handmatige platenhandling

Handmatige platenhandling

Handmatige hefmagneet voor platen vergemakkelijkt het werk met blikplaten. De plaat kan gemakkelijke geschoven, gedraaid of anders behandeld worden.

Magnetische spanenverzamelaars

Magnetische spanenverzamelaars

De handmatige magnetische spanenverzamelaar wordt gebruikt voor verzameling van metaalvuil in metaalbewerking en slotenmakerijen.

Magnetisch handlingstaaf

Magnetisch handlingstaaf

De handlingstaaf vergemakkelijkt en versnelt het plaatsen van platen in persen het uithalen en manipuleren met snijvormen.

Handhefmagneet

Handhefmagneet

De handhefmagneet vergemakkelijkt het werk met platen. Hij kan op brede schaal toegepast worden vooral in persinstallaties.

Magnetische platenscheiders

Magnetische platenscheiders

Magnetische platenscheiders scheiden gemakkelijk opgestapelde blikplaten.

Bergingsmagneten

Bergingsmagneten

Bergingsmagneten zijn bestemd voor opvang en berging van metalen voorwerpen uit ontoegankelijke ruimtes.

Magnetische dekseltiller

Magnetische dekseltiller

U zet de dekseltiller aan de rand van het deksel en maakt het deksel los. Daarna sleept u het deksel opzij. Geschikt voor allerlei soorten toepassing van roosters optillen tot manipulatie met zware deksels.