Magnetische vegers met ferrietmagneten

Magnetische veger met ferrietmagneten - model 1

Magnetische veger met ferrietmagneten - model 1Deze magnetische veger dient tot het opvangen van magnetisch vuil in werkplaatsen (spanen, spijkers, slijpstof).  Door het hendel van het bovengedeelte van de veger omhoog te trekken wordt het onderste gedeelte gedemagnetiseerd en het metaal valt eraf. Een belangrijk factoor is de snelheid van schoonmaak, waardoor u tijd bespaart en efficiënter werkt.  

Door het gebruik van magnetische vegers voorkomt u stofverstuiving bij vegen, waardoor u uw eigen gezondheid en die van uw personeel beschermt.

Toepassingsmogelijkheden van magnetische vegers

Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Daarom wordt hij vaak bij schoonmaak van parkeerplaatsen toegepast, waar hij bandenlekken voorkomt. De veger kan verder vooral in schroothandel gebruikt worden.

Voordelen

  • makkelijk bedienbaar
  • eenvoudige reiniging
  • toepassing op verschillende oppervlaktetypes
  • breedte magnetisch vlak 600 mm
  • verstelbare hoogte van de veger
  • compactheid (afneembare hendel)j

Animatie schoonmaak

 

Magnetische veger met ferrietmagneten - model 2

Magnetische veger met ferrietmagneten - model 2Dit model magnetische vegers is bestemd voor verzameling van magnetisch vuil in werkplaatsen (spanen, spijkers, slijpstof). Zijn voordeel zijn de wieltjes achterin. Dankzij de wieltjes aan de achterkant kunt u met de veger direct de machine of wand bereiken en de schoonmaak wordt efficiënter. De verstelbare hoogte van de veger is vanzelfsprekend.

Voordelen

  • toepassing in slecht toegankelijke ruimtes
  • breedte magnetische vlak 560 mm en 400 mm

Online verkoop van magnetische vegers

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magnetische veger kopen

Testen van het verzamelen van verschillende metalen materialen

MM 2/400
50018
Afstand van de oppervlakte
10 mm 25 mm - maximale hoogte
Verzameld voorwerp Slagingspercentage van het verzamelen
paperclip (0,3 g) 100 % 100 %
stalen spaander (1,4 g) 100 % 100 %
schroef 4x60 (2,8 g) 100 % 100 %
schroef 5x80 (6 g) 100 % 100 %
ring 5 (0,3 g) 100 % 100 %
ring 8 (1,5 g) 100 % 100 %
ring 10 (2,9 g) 100 % 100 %
moer M5 (1,1 g) 100 % 100 %
moer M8 (4,6 g) 100 % 100 %
moer M10 (10 g) 100 % 100 %
bout M6x10 (4 g) 100 % 100 %
bout M8x20 (11,8 g) 100 % 100 %
bout M10x55 (37,4 g) 100 % 100 %

 

Andere magnetische vegers

Magnetische veger met neodymiummagneten

Magnetische veger met neodymiummagneten

Magnetische vegers zijn bestemd voor verzameling van metaalvuil van vloeren (spanen, spijkers, slijpstof) in werkplaatsen, fabriekshallen en op parkeerplaatsen. Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Het model met neodymiummagneten is bij de schoonmaak zeer efficiënt.

Magnetische veger 1000 mm breed

Magnetische veger 1000 mm breed

Magnetische vegers met de breedte van 1000 mm worden vooral bij de schoonmaak van grote oppervlaktes toegepast. Door deze veger bespaart u de tijd en voorkomst u stofverstuiving bij vegen. De veger is voorzien met een staander die de manipulatie tijdens schoonmaak vergemakkelijkt.

Magnetische veger voor heftrucks

Magnetische veger voor heftrucks

De magnetische veger voor heftrucks kan gemakkelijk op de vork van een heftruck geplaatst worden. Hij is bestemd voor verzameling van metaalvuil op grote oppervlaktes. Hij is eenvoudig hanteerbaar.

Magnetische veger voor een trekhaak

Magnetische veger voor een trekhaak

Magnetische veger is bestemd voor opvang van metalen magnetische vervuiling – aanzienlijke verlaging van het risico van lekke banden. Zeer eenvoudig te bevestigen op een trekhaak van een auto, het metaal wordt automatisch opgevangen tijdens de rit.

Magnetische veger voor schoonmaakkarretjes

Magnetische veger voor schoonmaakkarretjes

Magnetickou metlu pro úklidové vozíky jednoduše umístíte na přední nebo zadní část úklidového vozíku. Je určena především ke sběru kovových nečistot na velkých plochách. S metlou se dobře manipuluje a jednoduše se čistí.

Magnetische vegers voor uitgestrekte oppervlaktes en luchthavens

Magnetische vegers voor uitgestrekte oppervlaktes en luchthavens

Deze magnetische veger is bestemd voor het verzamelen van metaalvuil (spanen, spijkers, borstelharen van metalen borstels) op luchthavens. De vegers kan gemakkelijke op een voertuig met een trekinstallatie bevestigd worden. Door het gebruik van deze magnetische veger wordt het voorkomen van ongewenste metalen voorwerpen op de start- en landingsbaan.