Magnetische labels - C-profielen

Magnetische labelsHet magnetische C-profiel is bestemd voor een snelle en eenvoudige aanduiding van magazijnen, vakken e.d. Het profiel bevat een papieren label en een transparante pvc-folie. De beschrijfbare papieren label wordt samen met de transparante pvc-folie in het profiel geschoven (de label wordt dan voor vervuiling en stof beschermd) en op een willekeurige metalen oppervlakte geplaatst.

Afmetingen van de magnetische label - C-profiel

We leveren c-profielen in de breedte van  20, 30 en 50 mm. Het magnetische C-profiel zit in v 50 m rollen, de stevige papieren labels en de PVC folie staan in 1 m lange platen. U kunt een willekeurig aantal meters bestellen. We leveren de hele set (magnetisch C-profiel + papieren label + transparante PVC folie).

On-line verkoop van magnetische labels

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magnetische C-profielen kopen

 

Verwante magnetische producten

Magnetische folies

Magnetische folies

We verkopen magnetische folies in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ze zijn geschikt als reclamedrager. Ze kunnen gemakkelijk met een schaar geknipt worden.

Flexibel magnetisch bord

Flexibel magnetisch bord

De folie kan met behulp van een zelfklevende laag op een onderliggende oppervlakte bevestigd worden.

Magnetische banden

Magnetische banden

Magnetische banden plakt u met behulp van de zelfklevende laag op elk willekeurig voorwerp dat u vervolgens op een magnetische oppervlakte vastmaakt.

Magnetisch fotopapier

Magnetisch fotopapier

Magnetisch fotopapier is in A4 formaat en kan zonder meer zowel in laserprinters als in inktprinters bedrukt worden.

Magnetische slide standaard

Magnetische slide standaard

Magnetische slides worden in magazijnen gebruikt om vakken aan te duiden of in productie om productieprocessen aan te duiden.


Magnetische slide met frame

Magnetische slide met frame

De slide heeft een magnetische streep langs de hele omtrek van het frame. Documenten worden tegen stof en vervuiling beschermd.


Magnetische slide met uitsparing

Magnetische slide met uitsparing

De slide heeft een magnetische streep langs de hele omtrek. Het papier in de slide kan gemakkelijk beschreven worden, zonder dat het uit de slide gehaald moet worden.


Magnetische slide met gebogen rand

Magnetische slide met gebogen rand

De slide heeft een vrije bovenrand, waarin een vel papier geschoven kan worden. De slide wordt vervolgens op een metalen oppervlakte vastgemaakt.


Magnetische slide voor niet magnetische oppervlaktes

Magnetische slide voor niet magnetische oppervlaktes

Deze magnetische slide is helemaal anders dan de tot nu toe bekenden. De slide heeft aan de achterkant een sticker, waardoor het ook aan niet magnetische oppervlaktes.