Magnetische labels - C-profielen

Magnetische labelsHet magnetische C-profiel is bestemd voor een snelle en eenvoudige aanduiding van magazijnen, vakken e.d. Het profiel bevat een papieren label en een transparante pvc-folie. De beschrijfbare papieren label wordt samen met de transparante pvc-folie in het profiel geschoven (de label wordt dan voor vervuiling en stof beschermd) en op een willekeurige metalen oppervlakte geplaatst.

Afmetingen van de magnetische label - C-profiel

We leveren c-profielen in de breedte van  20, 30 en 50 mm. Het magnetische C-profiel zit in v 50 m rollen, de stevige papieren labels en de PVC folie staan in 1 m lange platen. U kunt een willekeurig aantal meters bestellen. We leveren de hele set (magnetisch C-profiel + papieren label + transparante PVC folie).

On-line verkoop van magnetische labels

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magnetische C-profielen kopen

 

Verwante magnetische producten

Magnetische foliesMagnetische folies
We verkopen magnetische folies in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ze zijn geschikt als reclamedrager. Ze kunnen gemakkelijk met een schaar geknipt worden.

 

Zelfklevende magnetische bandenZelfklevende magnetische banden
Magnetische banden plakt u met behulp van de zelfklevende laag op elk willekeurig voorwerp dat u vervolgens op een magnetische oppervlakte vastmaakt.

 

MMagnetische slidesMagnetische slides
Magnetische slides kunnen in de opslagregistratie toegepast worden om afzonderlijke vakken aan te duiden of in de productie om verschillende processen aan te duiden.