Verklaring over toegankelijkheid

Basisinformatie

Deze websites voldoen aan alle toegankelijkheidsprincipes volgens Blind Friendly Web, WCAG 1.0 en aan alle regels van het creëren van toegankelijke pagina’s conform de wet nr. 365/2000 St. over ISO (informatiesystemen overheden) in de wijziging van de wet nr.. 81/2006 St. De methodische instructie (PDF, 231 kB) sluit aan op het  besluit nr. 64/2008 St.., over publicatiemethode van informatie overheden door middel van webpagina’s voor gehandicapten (Toegankelijkheidsbesluit).

Inhoud van de website

Het webscript wordt met behulp van relatieve eenheden gedefinieerd en kan vergroot en verkleind worden door instellingen van de browser. Indien u de scriptgrootte wilt aanpassen, moet u naar Display →  Tekstgrootte gaan.

De inhoud van de website is hiërarchisch georganiseerd. Informatie over uw momentele positie in de webhiërarchie vindt u met behulp van “kruimelnavigatie” (U bevindt zich hier:).

Een overzicht van alle pagina’s op grond van de structuur is beschikbaar via de Sitemap.

Toetsencombinaties (accesskeys)

Indien u deze website zonder gevorderde vormgeving bekijkt, kunnen de volgende toetsencombinaties uw beweging op de sites vedrgemakkelijken

 

 IE + FirefoxOperaSafari (Mac OS X)
Verklaring omtrent toegankelijkheid Levý Alt + Shift + 0 Shift + Esc + 0 Ctrl + Alt + 0
Home Levý Alt + Shift + 1 Shift + Esc + 1 Ctrl + Alt + 1
Zoeken Levý Alt + Shift + 2 Shift + Esc + 2 Ctrl + Alt + 2
Direct naar de inhoud (navigatie overslaan) Levý Alt + Shift + 3 Shift + Esc + 3 Ctrl + Alt + 3
Sitemap Levý Alt + Shift + 4 Shift + Esc + 4 Ctrl + Alt + 4

Aanbevolen browseruitbreidingen

Op deze website kan bepaalde informatie (documenten) in de PDF, DOC, XLS of PPT formaat aangeboden worden. Deze formaten helpen vormgeving- en typografische elementen te behouden die in XHTML niet beschikbaar zijn.

Contact

Mochten zich problemen voordoen met de toegankelijkheid van de inhoud of het fungeren van deze website, gelieve de webmaster te contacteren.