Magnetische vegers voor uitgestrekte oppervlaktes en luchthavens – magnetische veegmachines

Magnetische veger voor uitgestrekte oppervlaktes 3000 mm breed

Magnetische vegers voor luchthavensDeze magnetische veger is bestemd voor het verzamelen van metaalvuil (spanen, spijkers, borstelharen van metalen borstels) op luchthavens. De vegers kan gemakkelijke op een voertuig met een trekinstallatie bevestigd worden. Door het gebruik van deze magnetische veger wordt het voorkomen van ongewenste metalen voorwerpen op de start- en landingsbaan, waardoor de veiligheid van de luchthaven beter wordt. De magnetische veger is voorzien met een zeer sterke neodymiummagneet.

Voordelen van de magnetische veger

 • Snelle schoonmaak, beperking van defecten en blessures
 • Tijdsbesparing, hoge werkefficiency
 • Gemakkelijk bedienbaar
 • Eenvoudige reiniging - hendelmechanisme
 • Breedte van de magnetische oppervlakte 3000 mm – desgewenst in andere breedte leverbaar
 • Roestvrijstalen uitvoering
 • Grote bestendigheid

Schoonmaak van de start- en landingsbaan

 

We gaan aan elke klant maximaal tegemoet. We vervaardigen producten op maat. Vraag een offerte van een magnetische veger aan

 

Magnetische veger voor uitgestrekte oppervlaktes 9000 mm breed

Magnetische veger voor uitgestrekte oppervlaktes 9000 mm breedDeze magnetische veger bestaat uit drie aparte wagentjes die aan elkaar gekoppeld worden. Het hoofdwagentje heeft een verstelbare disselboom in de omvang van 280-480 mm vanaf de straat gemeten en de twee aanhangwagentjes hebben een vaste disselboom. De bodemspeling van alle wagentjes is 120 mm. De veger is verstelbaar in de hoogte tussen 40-120 mm boven de straat en is voorzien met plastic glijders (beschermers) ter voorkoming van het contact met de straatoppervlakte. De wagentjes beschikken over verstelbare wielen voor makkelijke koppeling en handling.

Koppeling van de wagentjes

Magnetische veger voor uitgestrekte oppervlaktes – wagentjes naast elkaarHet hoofdwagentje beschikt over uitschuifbare armen in de lengte van 1200 mm. Aan het einde van de armen zijn trekhaken voor de koppeling van de zijwagentjes. Met uitzondering van de disselboom is alles zonder gereedschap verstelbaar.

Magnetische veger voor uitgestrekte oppervlaktes – wagentjes achter elkaarDe wagentjes kunnen naast elkaar gekoppeld worden (maximale breedte 9480 mm) of bij verplaatsing of andere handlingactiviteiten achter elkaar (breedte 3680 mm).

Gewicht van de hele set ca 790 kg. De wagentjes zijn voorzien met LED lampen en veiligheidsaanduidingen (stickers).

Voorbeelden van toepassing

 • Runway, rolbanen en staanplaatsen op luchthavens
 • Uitgestrekte parkeerterreinen
 • Racecircuits
 • Industrieterreinen
 • Logistieke centra

We gaan aan elke klant maximaal tegemoet. We vervaardigen producten op maat. Vraag een offerte van een magnetische veger aan

Andere magnetische vegers

Magnetische veger met ferrietmagneten

Magnetische veger met ferrietmagneten

Magnetische vegers zijn bestemd voor verzameling van metaalvuil van vloeren (spanen, spijkers, slijpstof) in werkplaatsen, fabriekshallen en op parkeerplaatsen. Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Het model met wieltjes achterin is geschikt voor schoonmaak direct langs een machine of wand.

Magnetische veger met neodymiummagneten

Magnetische veger met neodymiummagneten

Magnetische vegers zijn bestemd voor verzameling van metaalvuil van vloeren (spanen, spijkers, slijpstof) in werkplaatsen, fabriekshallen en op parkeerplaatsen. Dankzij de verstelbare hoogte kan de magnetische veger ook op ongeplaveide oppervlaktes gebruikt worden. Het model met neodymiummagneten is bij de schoonmaak zeer efficiënt.

Magnetische veger 1000 mm breed

Magnetische veger 1000 mm breed

Magnetische vegers met de breedte van 1000 mm worden vooral bij de schoonmaak van grote oppervlaktes toegepast. Door deze veger bespaart u de tijd en voorkomst u stofverstuiving bij vegen. De veger is voorzien met een staander die de manipulatie tijdens schoonmaak vergemakkelijkt.

Magnetische veger voor heftrucks

Magnetische veger voor heftrucks

De magnetische veger voor heftrucks kan gemakkelijk op de vork van een heftruck geplaatst worden. Hij is bestemd voor verzameling van metaalvuil op grote oppervlaktes. Hij is eenvoudig hanteerbaar.

Magnetische veger voor een trekhaak

Magnetische veger voor een trekhaak

Magnetische veger is bestemd voor opvang van metalen magnetische vervuiling – aanzienlijke verlaging van het risico van lekke banden. Zeer eenvoudig te bevestigen op een trekhaak van een auto, het metaal wordt automatisch opgevangen tijdens de rit.

Magnetische veger voor schoonmaakkarretjes

Magnetische veger voor schoonmaakkarretjes

Magnetickou metlu pro úklidové vozíky jednoduše umístíte na přední nebo zadní část úklidového vozíku. Je určena především ke sběru kovových nečistot na velkých plochách. S metlou se dobře manipuluje a jednoduše se čistí.