Flexibel magnetisch bord

Niet magnetische folies  - folie voor prikbordenDeze magnetische folie wordt niet op een magnetische onderlaag gelegd, maar er worden magnetische objecten op de folie gelegd. De folie kan met behulp van een zelfklevende laag op een onderliggende oppervlakte (kast, muur) bevestigd worden. Aan de buitenkant is de folie wit en glad en kan met een viltstift beschreven worden.

De folie is 1 mm dik en 0,60 m breed. De folie wordt in rollen verpakt, maar we kunnen een willekeurige lengte voor u eraf snijden.

Voordat u de folie op de oppervlakte plakt, laat u de folie rechttrekken. Indien de zelfklevende laag niet goed genoeg aan de oppervlakte kleeft (door vormgeheugen van het bord, door de structuur van de oppervlakte etc.), gelieve een geschikte lijm te gebruiken om de folie volkomen te fixeren.

Flexibel magnetisch bord plakken

Gebruik van flexibel magnetisch bord

 

Online verkoop

In onze webwinkel kunt u van uitgebreid assortiment kiezen

Magnetische folies kopen

Verwante magnetische producten

Magnetische folies

Magnetische folies

We verkopen magnetische folies in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ze zijn geschikt als reclamedrager. Ze kunnen gemakkelijk met een schaar geknipt worden.

Magnetische banden

Magnetische banden

Magnetische banden plakt u met behulp van de zelfklevende laag op elk willekeurig voorwerp dat u vervolgens op een magnetische oppervlakte vastmaakt.

Magnetische labels - C-profielen

Magnetische labels - C-profielen

Magnetische labels worden meestal in de opslagregistratie of voor deuraanduiding toegepast.

Magnetisch fotopapier

Magnetisch fotopapier

Magnetisch fotopapier is in A4 formaat en kan zonder meer zowel in laserprinters als in inktprinters bedrukt worden.

Magnetische slide standaard

Magnetische slide standaard

Magnetische slides worden in magazijnen gebruikt om vakken aan te duiden of in productie om productieprocessen aan te duiden.


Magnetische slide met frame

Magnetische slide met frame

De slide heeft een magnetische streep langs de hele omtrek van het frame. Documenten worden tegen stof en vervuiling beschermd.


Magnetische slide met uitsparing

Magnetische slide met uitsparing

De slide heeft een magnetische streep langs de hele omtrek. Het papier in de slide kan gemakkelijk beschreven worden, zonder dat het uit de slide gehaald moet worden.


Magnetische slide met gebogen rand

Magnetische slide met gebogen rand

De slide heeft een vrije bovenrand, waarin een vel papier geschoven kan worden. De slide wordt vervolgens op een metalen oppervlakte vastgemaakt.


Magnetische slide voor niet magnetische oppervlaktes

Magnetische slide voor niet magnetische oppervlaktes

Deze magnetische slide is helemaal anders dan de tot nu toe bekenden. De slide heeft aan de achterkant een sticker, waardoor het ook aan niet magnetische oppervlaktes.