Magnetische mokhouder

Magnetische mokhouderDe magneten aan de achterkan van de houder zijn door een plasticfolie beschermd en laten geen krassen achter. Deze houder kan mokken of flessen houden en kan op een metalen oppervlakte vastgemaakt worden, bv. aan een koelkast, schapwand, deurpost of werkplaatskastje.

In de houder kunnen niet alleen drankjes, maar ook diverse voorwerpen geplaatst worden, bv. bekertje met schrijfgerei, documenten, kranten, werkbenodigdheden etc.

Let op uw vloeistofhuishouding zelfs in moeilijkere omstandigheden.

Online verkoop van magneten voor klussers

In onze webwinkel zult u zeker een keuze maken

Koop de magnetische houder in de webwinkel

 

 

Andere magneten voor klussers

Riemmagneet

Riemmagneet

Dit is een nuttig hulpmiddel voor ambachtslieden, klussers en reparateurs. U kunt de magneet met behulp van een klemmetje aan de achterkant aan uw riem vastmaken.

Magnetische flessenopener

Magnetische flessenopener

Met dit nuttige hulpmiddel kunt u in één beweging een fles openen en het dopje opvangen.

Magnetisch schoteltje

Magnetisch schoteltje

Aan de buitenkant van de bodem van de schoteltjes zijn zeer sterke magneten, die alle voorwerpen in het schoteltje vasthouden en het schoteltje aan een metalen oppervlakte vastmaken.

Magnetische muurverf

Magnetische muurverf

Deze verf wordt als grondverf gebruikt. De verft bevat heel kleine ijzerdeeltjes, waardoor het als een magnetisch bord kan dienen.

Magnetische spijkerhouder

Magnetische spijkerhouder

De magneet in de houder houdt de spijker of schroef overeind. Dankzij deze houder kunt in spijkers ook op slecht toegankelijke plekken inslaan.

Magnetische schroefhouder voor op de pols

Magnetische schroefhouder voor op de pols

Op de rode magnetische vierkanten legt u schroeven. Daarna kunt u aan de gang.

Magnetische meetlat

Magnetische meetlat

De magnetische meetlat is één meter lang. Hij bevat rode en blauwe inkt die op de witte vinyloppervlakte goed bestand is tegen UV-straling.

Magnetische bevestigingssets

Magnetische bevestigingssets

Deze magnetische bevestigingssets bevatten een zeer sterke magneet en een passend stalen tegenstuk met een gat voor een verzonken schroef.