Magnetische muurverf

Magnetische muurverf Deze verf wordt als grondverf gebruikt. De verft bevat heel kleine ijzerdeeltjes, waardoor het als een magnetisch bord kan dienen. Bij meerdere lagen verf wordt de aanklevingskracht groter. De grondlaag kan met een deklaag overgeschilderd worden, zodat de magnetische oppervlakte met de omgeving harmonieert. Ook de overgeschilderde oppervlakte kan als magnetisch bord dienen.

De magnetische verf is donkergrijs en bevat ijzerdeeltjes, waardoor magneten aan de verf blijven hechten. De verf kan met een willekeurige muurverf overgeschilderd worden in de kleur naar uw keuze. Alleen voor interieurs bestemd.

Toepassing:

Voor het gebruikt grondig roeren. Bereid de muuroppervlakte op dezelfde manier als voor de gebruikelijke emulsieverf voor, hoe gladder des te beter hecht de magneet aan.

Niet verdunnen!

Om de finale laag glad te laten uitkomen kunt u de laatste laag van de magnetische verf licht schuren, nadat die minstens 24 uur gedroogd heeft.

Droogtijd bij 23 ° C ongeveer 2 uur.

De magnetische verf kan na ca 4-6 uur overgeschilderd worden. Kwasten en gereedschap met water schoonmalen.

Waarschuwing:

  • Buiten bereik van kinderen bewaren!
  • Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken!
  • Gebruik beschermende handschoenen, kleding en oogbescherming.
  • Inhoud / verpakking als gevaarlijk afval in een milieustraat in overeenstemming met de locale, regionale, nationale en/of internationale wetgeving te liquideren.
  • EU grenswaarde voor dit product (categorie A/a): 30 g/l (2010). Dit product bevat max. 30 g/l VOC.

Online verkoop van magneten voor klussers

In onze webwinkel zult u zeker een keuze maken

Koop de magnetische muurverf in de webwinkel

 

Andere magneten voor klussers

Riemmagneet

Riemmagneet

Dit is een nuttig hulpmiddel voor ambachtslieden, klussers en reparateurs. U kunt de magneet met behulp van een klemmetje aan de achterkant aan uw riem vastmaken.

Magnetische flessenopener

Magnetische flessenopener

Met dit nuttige hulpmiddel kunt u in één beweging een fles openen en het dopje opvangen.

Magnetisch schoteltje

Magnetisch schoteltje

Aan de buitenkant van de bodem van de schoteltjes zijn zeer sterke magneten, die alle voorwerpen in het schoteltje vasthouden en het schoteltje aan een metalen oppervlakte vastmaken.

Magnetische drankjeshouder

Magnetische drankjeshouder

Deze houder kan mokken of flessen houden en kan op een metalen oppervlakte vastgemaakt worden, bv. aan een koelkast, schapwand, deurpost of werkplaatskastje.

Magnetische spijkerhouder

Magnetische spijkerhouder

De magneet in de houder houdt de spijker of schroef overeind. Dankzij deze houder kunt in spijkers ook op slecht toegankelijke plekken inslaan.

Magnetische schroefhouder voor op de pols

Magnetische schroefhouder voor op de pols

Op de rode magnetische vierkanten legt u schroeven. Daarna kunt u aan de gang.

Magnetische meetlat

Magnetische meetlat

De magnetische meetlat is één meter lang. Hij bevat rode en blauwe inkt die op de witte vinyloppervlakte goed bestand is tegen UV-straling.

Magnetische bevestigingssets

Magnetische bevestigingssets

Deze magnetische bevestigingssets bevatten een zeer sterke magneet en een passend stalen tegenstuk met een gat voor een verzonken schroef.