Magnetische bevestigingssets

Magnetische bevestigingssetsDeze magnetische bevestigingssets bevatten een zeer sterke magneet en een passend stalen tegenstuk met een gat voor een verzonken schroef.

De doorsnee van de magneten en stalen tegenstukken is 15, 18, 23, 27, 34 en 42 mm. De neodymiummagneten zijn 4 mm dik en de stalen tegenstukken 1,5 mm.

Magneet en tegenstuk zijn voorzien van een gat voor M4-schroef met verzonken kop. Twee roestvaste M4-schroeven van 35 mm worden meegeleverd in de verpakking. Samen vormen ze een ideale bevestigingsset voor gebruik in huis, op de werkplaats etc.

Online verkoop van magneten voor klussers

In onze webwinkel zult u zeker een keuze maken

Koop de magnetische bevestigingssets in de webwinkel

Andere magneten voor klussers

Riemmagneet

Riemmagneet

Dit is een nuttig hulpmiddel voor ambachtslieden, klussers en reparateurs. U kunt de magneet met behulp van een klemmetje aan de achterkant aan uw riem vastmaken.

Magnetische flessenopener

Magnetische flessenopener

Met dit nuttige hulpmiddel kunt u in één beweging een fles openen en het dopje opvangen.

Magnetisch schoteltje

Magnetisch schoteltje

Aan de buitenkant van de bodem van de schoteltjes zijn zeer sterke magneten, die alle voorwerpen in het schoteltje vasthouden en het schoteltje aan een metalen oppervlakte vastmaken.

Magnetische drankjeshouder

Magnetische drankjeshouder

Deze houder kan mokken of flessen houden en kan op een metalen oppervlakte vastgemaakt worden, bv. aan een koelkast, schapwand, deurpost of werkplaatskastje.

Magnetische muurverf

Magnetische muurverf

Deze verf wordt als grondverf gebruikt. De verft bevat heel kleine ijzerdeeltjes, waardoor het als een magnetisch bord kan dienen.

Magnetische spijkerhouder

Magnetische spijkerhouder

De magneet in de houder houdt de spijker of schroef overeind. Dankzij deze houder kunt in spijkers ook op slecht toegankelijke plekken inslaan.

Magnetische schroefhouder voor op de pols

Magnetische schroefhouder voor op de pols

Op de rode magnetische vierkanten legt u schroeven. Daarna kunt u aan de gang.

Magnetische meetlat

Magnetische meetlat

De magnetische meetlat is één meter lang. Hij bevat rode en blauwe inkt die op de witte vinyloppervlakte goed bestand is tegen UV-straling.