Magnetische nummers

Magnetische nummersElke verpakking bevat altijd drie sets van nummers en tekens. Magnetische nummers zijn een uitstekend hulpmiddel vooral voor jonge scholieren die op een speelse manier kunnen leren rekenen (optellen en aftrekken, tafel van vermenigvuldiging). Dankzij dit spelletje vinden kinderen het rekenen leuk. De hoogte van de nummers is 4 cm.

Magnetische nummers leveren we ook in zakjes met één set om de ontbrekende delen te kunnen aanvullen. De nummers zijn van magnetische folie gemaakt.

On-line sale of magnets

In our e-shop you will certainly make a good choice

Magnetische nummers kopen

 

Andere magneten

Gekleurde kantoormagneten

Gekleurde kantoormagneten

We vervaardigen gekleurde kantoormagneten in vijf kleuren de doorsnee is 15, 16, 20 en 26 mm, en ze zijn altijd 5 mm dik.

Gewone magneten

Gewone magneten

Het gaat over klassieke zwarte ferrietmagneten die voor een uithangbord geschikt zijn. Ze zijn in diverse maten en sterkten beschikbaar.

Magneten in plastic hulzen

Magneten in plastic hulzen

Zeer sterke kantoormagneten in plastic hulzen. Ze zijn geschikt voor vastmaken van grote formaattekeningen. Ze kunnen tot 24 stuk A-4tjes vasthouden.

Magneten in metalen hulzen

Magneten in metalen hulzen

Sterke kantoormagneten in metalen hulzen kunnen tot 15 vellen A-4 vasthouden. Dankzij hun ergonomische vorm zijn ze erg gebruikersvriendelijk.